Avantaje

incalzire burlane si jgheaburiCele mai importante beneficii ale sistemului de incalzire in pardoseala sunt urmatoarele:

Cel mai eficient sistem din punct de vedere al cantitatii de caldura (gigacalorie / iarna) consumate, ceea ce inseamna un sistem economic si avantajos.

Fara costuri de mentenanta. Singurul sistem de incalzire care nu necesita intretinere in timp, ceea ce duce la cheltuieli de mentenanta nule pe toata durata de exploatare.

degivrare cai de acces, trotuare

O solutie sigura prin modul de constructie al cablurilor electrice. Acestea sunt izolate si prevazute cu impamantare ceea ce le face extreme de sigure pentru utilizatori. Fiecare circuit incalzitor va fi protejat printr-o siguranta diferentiala.

Avantaje degivare tevi:

Cu ajutorul cablului electric incalzitor ce se monteaza de-a lungul tevilor, se elimina orice posibil inghet al fluidelor ce curg prin aceste conducte si astfel pericolul deteriorarii tevilor este inlaturat.

Covorase glashouseExista cabluri incalzitoare care se pot monta si in interiorul tevilor, acolo unde nu este posibil alt tip de acces.

Avantaje degivrare rampe, cai de acces, trepte:

Montand un sistem de degivrare in zonele de acces ati rezolvat orice problema legata de alunecare sau derapare pe timpul iernii. Cu astfel de sisteme inlaturati orice urma de zapada dar si poleiul care se poate forma in anotimpul friguros.

Prin o automatizare inteligenta a sistemului de degivrare, se economisesc si consumurile de curent electric, sistemul pornind doar la primii fulgi de zapada.

Avantaje degivrare jgheaburi si burlane:

Turturii, dopurile de gheata si infilitratiile la nivelul acoperisului sau al scurgerilor pot fi complet eliminate prin utilizarea cablurilor electrice montate in interiorul jgheaburilor si burlanelor.